欢 迎 | Welcome | Bienvenue | Welcom | Welkomen

BERICHT VAN DE CONSULENT

Beste Vrienden,

Welkom op de website van de Afdeling Onderwijs van de Chinese Ambassade in het koninkrijk Belgi?.?

De educatieve samenwerking tussen China en Belgi? geniet van een welvarende groei in de afgelopen jaren, met tot gevolg een verdieping van ons wederzijds begrip, meer frequente uitwisseling van personeel, en een toenemende omvang van onze samenwerking.

Het Onderwijs Kantoor, dat werkt als een educatieve brug tussen China en Belgi?, fungeert als verbinding tussen Chinese studenten in Belgi?, als een platform om dienst te verlenen aan educatieve organisaties en personeel van beide landen, en als een raamwerk om de verwezenlijkingen op het vlak van het Chinese onderwijs te etaleren.

Wij zijn van mening dat, met de aandacht en ondersteuning van onze vrienden uit alle disciplines, en met onze gezamenlijke inspanningen, de educatieve uitwisseling en samenwerking tussen China en Belgi? nog meer lonende resultaten zal boeken in de toekomst.

Geniet van uw bezoek!

Zheng Baoguo
Consulent (Onderwijs)
Ambassade van de Volksrepubliek China in het koninkrijk Belgi?

OVER ONS

WAT WE DOEN

Organiseren en co?rdineren van programma-uitwisseling en samenwerking tussen ministeries, educatieve organisaties en / of instanties in beide landen; Implementeren van educatieve uitwisseling en van samenwerkingsovereenkomsten.

Leren, analyseren en vergelijken van het onderwijsbeleid en de informatie daarover zoals vrijgegeven door de Belgische regering; Het maken van monografie?n en dynamische onderzoeksverslagen over educatieve onderwerpen;

Administratie van de Beursstudenten gefinancierd door de Chinese Regering; Afgifte van certificaten en informatie verschaffen aan Chinese studenten in Belgi?; patriottisme aanmoedigen onder de Chinese studenten die studeren in het buitenland, de studenten te stimuleren tot en ondersteunen bij terugkeer naar het moederland, het organiseren van culturele en sportieve activiteiten voor Chinese studenten en wetenschappers in Belgi?;

Advies en diensten verlenen aan Belgische studenten die studeren in China;

Ondersteuning en bevordering van het Chinese Taalonderwijs in Belgi?, en het organiseren van taal- en culturele instructie activiteiten, zoals de Chinese Taal Vaardigheid Wedstrijd;

Opzetten en organiseren van educatieve uitwisselingsgroepen in beide landen om elkaar te bezoeken, en diensten verschaffen aan de belangrijkste bezoekersgroepen vanuit China;

WIE WE ZIJN

Dhr. Zheng Baoguo ---- Consulent

Dhr. Su Yantao ---- Tweede secretaris (belast met het beheer van en service aan de Chinese studenten in Belgi?, alsook met uitwisseling en onderzoek)

Mevrouw Liu Lihong----- Tweede secretaris (belast met de instructie van de Chinese taal, studeren in China, evenals uitwisseling en onderzoek)

CONTACTEER ONS

Telefoon: 02 734 32 20 (Dhr. Su Yantao) 02 348 94 50 (Mevrouw Liu Lihong)
Fax: 02 735 94 52
Email:jiaoyuchu.bilishi@skynet.be

ONZE LOCATIE
Av. Bel-Air 16, 1180 Brussel, Belgi?

600w彩票网加拿大3.5分

 

网站地图 600w彩票网新加坡2分彩 600w彩票网六合彩 600w彩票网北京PK拾
申博怎么登入不了 菲律宾申博官网 申博平台 宝马线娱乐现金网
彩票双色球走势 辉煌游戏国际88137直营网 彩票828票网 9188彩票买不了直营网
600w彩票网北京快3 ada彩票广西快三 ada彩票北京赛车pk10 ada彩票香港二分彩
ada彩票香港分分彩 600w彩票网韩式1.5分彩 ada彩票天津时时彩 600w彩票网排列三、五
XSB788.COM 1112938.COM 179SUN.COM 7TGP.COM S618M.COM
338XTD.COM 575sj.com 8ZTS.COM 99sbib.com 181sj.com
338XTD.COM 131PT.COM 585sunbet.com 8AKS.COM XSB828.COM
956SUN.COM 8ATSS.COM 988xsb.com 4888tyc.com 599BBIN.COM